-Хэрэглэгчийн эрэлт хэрэгцээг зөв тодорхойлж, зах зээлийн судалгаа хийх -Шинэ бүтээгдэхүүний санаа, санаачилга гаргах -Компанийн богино болон урт хугацааны зах зээлийн судалгаан дээр бүтээгдэхүүн гаргах -Бүтээгдэхүүний орцын тооцоолол, ТК, САЗ бэлтгэх -Бүтээгдэхүүний орцын тооцоололд зураг авалт хийх, бүтээгдэхүүний чанарыг тогтмолжуулах -Удирдлагын өгсөн үүрэг даалгаврыг цаг тухай бүрд гүйцэтгэж ажиллах
Тухайн катерингийн хүнстэй холбоотой хугацаа, захиалга, татан авалт, өдөр бүрийн олголт гэх мэт ажилд оролцоно Санхүүгийн тооллого тооцоог зөв хийх Санхүүгийн анхан шатны баримтыг үндэслэн бүтээгдэхүүний орлого зарлагыг бүртгэх хөтлөх Бүтээгдэхүүний стандарт нөхцөлийг ханган хадгалалт, хугацаанд хяналт тавих Бусад ажлын байрны тодорхойлолтод заагдсан ажил үүргийг хийж гүйцэтгэнэ.
-Гадаад зах зээлээс бараа материалын судалгаа хийх, татан авах -Тээвэр зууч компаниудыг харьцуулсан судалгаа хийх -Захиалгын хуудсын дагуу гадаад, дотоод компаниудаас худалдан авалт хийх
Компанийн богино, дунд, урт хугацааны бизнес төлөвлөгөөг нэгтгэх, боловсруулахад оролцох, түүний хэрэгжилтэд хяналт тавих, Гүйцэтгэх Захирал болон удирдлагуудад шаардлагатай тоон мэдээллийг гаргах Компанийн ашгийг нэмэгдүүлэх, зардлыг бууруулах, бизнесийн цар хүрээг нэмэгдүүлэх, шинэ бүтээгдэхүүн үйлчилгээ нэвтрүүлэхэд үр ашгийн тооцоолол хийх, төлөвлөлт гаргах, шинэ бизнесийн төсөлд хамрагдан ажиллах, шаардлагатай тооцооллыг гаргах Хоол үйлдвэрлэл үйлчилгээний салбар нэгжүүдийн үйл ажиллагааны төлөвлөлт болон биелэлтэд хяналт тавих, шинжилгээ хийж, дүгнэлт гаргах, орц нормд үнэлгээ хийж, үнэ тогтоох санал өгөх
-Хоол үйлдвэрлэлийн технологийн үйл ажиллагаанд ХАБ талаас хяналт тавих, -ХАБЭА-тай холбоотой дүрэм журмын хэрэгжилтийг хангаж ажиллах, хяналт тавих -Салбарын нийт ажилтнуудын ХАБ-г хангах ажлын орчин нөхцөлийг бүрдүүлэхэд санал санаачилгатай байж удирдан зохион байгуулан ажиллах - Ажилтнуудад өдөр тутам ХАБ-ын зааварчилгаа өгч, бүртгэл хөтлөн танилцуулж баталгаажуулах - Тоног төхөөрөмжийн аюулгүй ажиллах зааварчилгааг шинэ ажилтнуудад тогтмол өгч хэвшүүлэх, хэвийн ажиллагааг хангаж ажиллахад дэмжлэг үзүүлэх - Ажлын байрны тодорхойлолтод заасан бусад чиг үүргийг хариуцан ажиллах
- Түргэн хоол сүлжээ болон уул уурхай, ресторан, мах боловсруулах цехийн хоол үйлдвэрлэлийн хэлхээ дамжлагын хэвийн үйл ажиллагааг стандартын дагуу удирдан явуулах - Хоол үйлдвэрлэл үйлчилгээ хөгжүүлэлтийн үйл ажиллагааг явуулахад шаардлагатай тусламж дэмжлэгийг авахад группийн болон компаны алба, хэлтсүүдтэй хамтран ажиллах - Хоол хөгжүүлэлтийн үйл ажиллагааг цаашид үр бүтээлтэй явагдах нөхцлийг ханган, бүрдүүлэх - Хоол үйлдвэрлэл үйлчилгээнээс гарч буй бүтээгдэхүүн бүрт технологи карт гаргаж батлуулах, хэрэгжилтэнд хяналт тавьж ажиллах, өртөг тооцооллыг санхүү болон маркетингтай хамтран хэлэлцэж шийдвэр гаргах - ISO 9001:2015 стандартын дүрэм журмыг мөрдлөгө болгон ажиллана