Бэлтгэсэн түүхий эд материалыг эрүүл ахуйн шаардлагын түвшинд боловсруулах Батлагдсан технологи карт, цэсний дагуу бэлтгэн үйлдвэрлэх Хоол үйлдвэрлэлийн ажлын орчин, аюулгүй байдлыг хангах Бусад
Тийз захиалга авах, баталгаажуулах Захиалгын мэдээллийг системд оруулах Захиалгыг тасралтгүй хянах, хэрэглэгчидтэй холбогдох Захиалга, төлбөрийн мэдээллийг боловсруулах Хэрэглэгчийн асуултад хариулах, үйлчилгээний чанарыг хангах Аялал жуулчлалын бүтээгдэхүүний талаар мэдээлэл өгөх Төлөвлөсөн аялалын хугацаа, зардлын талаар тайлбарлах Бусад ажилчидтай хамтран ажиллах, мэдээлэл солилцох
Шууд удирдлагаас өгсөн ажил үүрэгтэй холбоотой тайлан мэдээ өгөгдсөн хугацаанд хийж гүйцэтгэх Ресторан, бааз үзвэр үйлчилгээний үнийг програмаас шүүж, харьцуулалт хийх Үйл ажиллагааны жилийн календарчилсан төлөвлөгөө гарган удирдлагаар батлуулах Шинэ бүтээгдэхүүний судалгаа хийх
Технологи картын дагуу Бэйкери хийж гүйцэтгэх Нийтийн хоолны үйлчилгээг удирдан зохион байгуулах Хоолны цэс, технологийн карт боловсруулах Хүнсний эрүүл ахуй, үйлчилгээний чанарын хэрэгжилтэнд өдөр тутам хяналт тавих Бүтээлчээр өдөр тутмын үйл ажиллагаанд хандах
Ажлын байрны тодорхойлолтод заасан чиг үүргийн дагуу. Маркетингийн компанит ажлын хүрээнд дизайны ажлуудыг гүйцэтгэх. Өдөр тутмын сошиал контентууд, сурталчилгааны эх бэлтгэлийг хийх. Видео болон зураг авалт хийх.
Компанийн санхүүгийн богино дунд урт хугацааны төсөв төлөвлөгөөг хийх, түүний гүйцэтгэлийг гаргах, шинжилгээ хийх Компанийн борлуулалтын мэдээг гаргах Бараа материал, татан авалтын тайлан гаргах Санхүүгийн төлөвлөлт, гүйцэтгэлийн мэдээ гаргах тайлагнах Мөнгөний болон ажлын капиталын удирдлагын зөв зохистой хэрэгжүүлэх