- Ажлын байранд тавигдсан стандартын дагуу зочдод сэтгэл ханамжтай үйлчилгээ үзүүлэх - Ажилчдыг зохион байгуулж, чиг үүрэг өгөх - Өдөр тутмын үйл ажиллагааг зохион байгуулах
Мэргэжлийн итали тогоочын удирдлаган дор,заавар жорын дагуу хоол хийх Ажлын байрыг цэвэр,цэгцтэй байлгах Удирдлагын зүгээс тавьж буй зүй ёсны шаардлагийг хүлээн авах Бусад ажил үүргийн хуваарийн дагуу ажиллана
*Байгууллагын Хүний нөөцийн бодлогыг хэрэгжүүлэх, удирдлагыг мэдээллээр хангах *Хүний нөөцийн чадвар бүтээмжийг дээшлүүлэх, чадварыг нэмэгдүүлхэд чиглэсэн бусад үйл ажиллагааг төлөвлөх, зохион байгуулах, байгууллагын зорилгыг хангах. *Сургалт хөгжлийн хөтөлбөр боловсруулах, сургалт зохион байгуулах, тайлагнах. *Шинэ ажилтан болон ажлын байранд шилжин, дэвшин ажиллаж буй ажилтныг чиглүүлэх, ажлын байр дээр дадлагжихад анхаарах. *Шинэ санал санаачилга дэвшүүлж ажиллах.