Ээлжийн ажилтнуудын өдөр тутмын үйл ажиллагааг зохион байгуулах Бараа, ТЭМ хүлээн авах, бүртгэх Ажилтнуудын гүйцэтгэл, бүтээмжийг хянах Зочин үйлчлүүлэгчидтэй харилцах, хүлээн авах, бүртгэх Хоолны бүтээгдэхүүн, үйлчилгээний чанарыг хангах Ажлын байран дээр аюулгүй байдлыг хангах Гадна, дотоод үйлчилгээний стандартыг дагаж мөрдөх Зохион байгуулалтын асуудлуудыг шийдвэрлэх, удирдлагадаа тайлагнах
Кофе, цай, бусад ундааг бэлтгэх болон үйлчилгээнд хүргэх Харилцагчдын захиалгыг авах, тэдэнд үйлчлэх Кофены машиныг ашиглан кофе, латте, капучино гэх мэт ундаа хийх Бараа материалын нөөцийг хянах, шаардлагатай үед захиалга өгөх Харилцагчдын сэтгэл ханамжийг хангах, санал хүсэлт хүлээн авах Багийн гишүүдтэй хамтран ажиллах, хамтдаа үйл ажиллагааг зохион байгуулах Ажлын байрны ариун цэвэр, эмх цэгцийг хадгалах